Beveilig je huis met een anti-kerntrekslot

anti kerntrekslot
Beveilig je huis met een anti-kerntrekslot

 

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord, een anti-kerntrekslot. Toch zijn anti-kerntreksloten sterk aan te raden bij het beveiligen van uw woning tegen ongewenste bezoekers. U moet er immers niet aan denken, dat u bij thuiskomst of in de nacht opgeschrikt wordt door een inbraak. Bij een inbraak gaan vaak tal van waardevolle voorwerpen verloren en kunnen daarnaast gevaarlijke situaties ontstaan, zeker als de inbrekers u opmerken. Er zijn verschillende manieren om uw woning te beveiligen tegen een inbraak, waarvan een anti-kerntrekslot een van de betere is volgens slotenmaker Delft.

 

Kerntrekken veelgebruikte inbraakmethode

 

Een van de manieren om uw woning binnen te dringen is kerntrekken, waarbij met speciaal gereedschap geprobeerd wordt om de volledige cilinder van een slot in een keer te verwijderen. Zeker bij oudere sloten is dit een relatief makkelijke manier om uw woning binnen te komen. Ook bij nieuwere sloten is kerntrekken nog mogelijk, totdat u kiest voor een anti-kerntrekslot.

 

Met een anti-kerntrekslot wordt het voor inbrekers onmogelijk om de cilinder van uw slot in een keer te verwijderen. Daarbij is heel moeilijk om uw slot open te breken, wat u extra zekerheid geeft! Combineer het anti-kerntrekslot met andere beveiligingscomponenten om helemaal verzekerd te zijn van een goede beveiliging.

 

Combinatie van inbraakpreventiecomponenten

 

Naast een anti-kerntrekslot kunt u op deuren ook gebruik maken van een anti-inbraakstrip, waarmee u voorkomt dat inbrekers de deur openbreken met een koevoet of breekijzer. Of combineer het anti-kerntrekslot met magneetcontacten, die u op de deur en deurpost van uw woning plaatst. Zodra het contact tussen beide magneten voor een bepaalde tijd wordt onderbroken zal er een alarm afgaan in uw woning, wat inbrekers over het algemeen afschrikt.

 

Schakel een erkende slotenmaker in om u voor te laten lichten over de mogelijkheden die u heeft bij het beveiligen van uw woning.